Skip links

Referenties

Bekijk onze referenties

DARWIN® helpt de waarde van mensen, gebouwen en bedrijven te vergroten. Door middel van Smart Building-technologie ontwikkelen we slimmere, groenere, gezondere en efficiëntere omgevingen. In de afgelopen jaren realiseerden we slimme gebouwen in verschillende groottes en voegden we waarde toe binnen verschillende projecten.

Zelf aan de slag met
Smart Building?

Aanpasbaar. Comfortabel. Duurzaam.

Neem contact op

Wij helpen toonaangevende bedrijven op weg naar de toekomst

Wij helpen mensen, gebouwen en bedrijven om hun waarde te verhogen. Door mens en techniek met elkaar te verbinden maakt DARWIN® gebouwen en werkomgevingen slimmer, duurzamer, gezonder en efficiënter. Vanuit onze integrale smart building hub werken alle systemen, applicaties en apparaten samen en kan de gebruiker het gehele gebouw en de directe omgeving monitoren, beheren en besturen. Dit draagt bij aan het gemak, de productiviteit, het welzijn en werkplezier van de gebruiker.

Bekijk onze projecten
WELL - de toekomst van smart building - the future of smart building
BREEAM en DARWIN® - de toekomst van smart building
GRESB - DARWIN smart building HUB™
ESG score - DARWIN Smart Building HUB™

Winnaar Slimste
Gebouw 2020/2021

In januari 2021 is ons project The Flow Houthavens in Amsterdam, door Real
Estate Future Proof, uitgeroepen tot slimste gebouw van 2020/2021.

Naast deze prestigieuze onderscheiding ontving The Flow Amsterdam ook de BREEAM Outstanding en WELL Platinum certificering.

Bekijk case video
SMART BUILDING EXPERTS

Jouw Adviseurs

Rene Vorstenbosch

CEO - MNG Director

Peter Kok

COO - OPS Director

Dennis van 't Hoofd

Business Development

Martijn Siebelink

Marketing Manager

FAQ

DARWIN® is de enige smart building hub die een volledig verbonden en geïntegreerd gebouw op meerdere niveaus biedt. Van gebouwgebonden systemen zoals klimaatsystemen, verlichting, sensoren en av-apparatuur tot FMIS-, ERP-, catering- en agendasoftwaretoepassingen: wij verbinden de systemen binnen jouw organisatie en zorgen zo voor synergie. Hierdoor helpen wij jou om jouw gebouw en assets te optimaliseren en een geautomatiseerde en efficiënte dagelijkse operatie te creëren.

DARWIN® verhoogt het comfort en de gezondheid en vermindert het aantal inefficiënte handelingen en kosten. Wij maken alle denkbare smart building functionaliteiten mogelijk en maken deze voor jou beschikbaar in één slimme en duurzame omgeving.

Nee, de DARWIN® smart building hub is beschikbaar voor zowel nieuwe als oude(re) gebouwen. DARWIN® kan met elk native communicatieprotocol communiceren. Hierdoor kunnen we de software verbinden en integreren met een verscheidenheid aan nieuwe en oudere systemen, softwaretoepassingen en/of IOT-apparaten.

DARWIN® wordt standaard geleverd met de mobiele en desktop app. De desktopversie wordt geleverd met een complete dashboardsuite voor datavisualisatie, analyse en meer. Alles is inbegrepen voor een onbeperkt aantal gebruikers.

De doorlooptijd voor de implementatie van de volledige DARWIN® smart building hub is ongeveer 6-10 weken. De precieze doorlooptijd is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de IT-infrastructuur en de systemen van derden die gekoppeld moeten worden. Deze zaken moeten beide volledig operationeel zijn voordat we het on-site gedeelte van de smart building hub kunnen toepassen.

Bij de start van het project brengen we alle uitvoerbare stappen in kaart middels onze projectplanning. De uitvoering vindt plaats met behulp van SCRUM.

Wij bieden de volledige smart building hub oplossing aan in een SaaS-model (Software as a Service). Je betaalt éénmalig een bedrag aan opstartkosten. De overige, periodieke kosten zijn afhankelijk van het aantal ruimtes en systemen dat je wilt aansluiten. We leveren onze oplossing met een volledige dashboardsuite, desktop en mobiele app, zonder limiet op het aantal gebruikers.

Benieuwd naar de exacte kosten voor jouw eigen DARWIN® oplossing? Wij maken graag een offerte voor je en laten je de ROI op jouw gebouw en bedrijfsvoering zien.

Ik wil een offerte aanvragen