Skip links

Mobiele App

De universele afstandsbediening voor jouw gebouw

Met onze smart building app beschik je over één afstandsbediening voor alle systemen in het gebouw, beschikbaar op je eigen smartphone of tablet. Zo wordt je mobiele apparaat een uniek en intuïtief hulpmiddel om je door jouw gebouw te leiden en het aan te passen aan jouw behoeften.

Het systeem werkt als volgt: vanuit onze smart building hub wordt het brein van jouw gebouw verbonden met alle systemen, apparaten en toepassingen in jouw gebouw. Onze smart building app biedt jou vervolgens toegang tot al deze systemen.

Eén App voor Alles

Eén slimme en intuïtieve app waarmee je alles in jouw gebouw eenvoudig kunt bedienen.

Beacon Technologie

Door onze beacon-technologie vindt de app meteen de ruimte waarin jij je bevindt.

Beschikbaar in Appstore

Download eenvoudig uit de Appstore en maak verbinding met jouw DARWIN® hub.

Met onze smart building app heb je één afstandsbediening om:

Feedback te krijgen over het gebouw
Systemen te bedienen
Beschikbare (werk)ruimtes te vinden
 Vergaderruimtes en werkplekken te reserveren
 Ruimtes als favoriet te kenmerken
 Persoonlijk profiel in te stellen

Contact op te nemen met jouw facility manager
De footprint van je gebouw te kennen
Deuren te openen
 Simpelweg jouw favoriete broodje te bestellen voor de lunch
• En nog veel meer…

Aan de slag met de
smart building app

Aanpasbaar. Comfortabel. Duurzaam.

Ik wil een demo

Ruimtereservering

Boek eenvoudig de vergader ruimte of werkplek die u nodig heeft

Ruimte bediening

Pas verlichting, klimaat, zonwering, AV en meer aan op uw persoonlijke behoeften of voorkeuren

Gebouw duurzaamheid

Creëer bewustzijn over de “footprint” van uw gebouw

iPhone

Luchtkwaliteit indicator

Real-time informatie over de luchtkwaliteit en de gezondheidstoestand van de kamer

Issue reporting

Blijf altijd en overal op de hoogte met geautomatiseerde waarschuwingen en meldingen

Persoonlijke instellingen

Stel persoonlijke voorkeuren in voor toegang tot gebouwen, catering, betalingen en meer

Download uit de Appstore

Ga aan de slag en download jouw smart building app

Download

Aangepast aan jouw eigen huisstijl

Onze applicatie kan volledig worden aangepast aan jouw eigen huisstijl, waardoor het voor gebruikers voelt alsof ze zich in hun eigen vertrouwde omgeving bevinden.

Bekijk wie jou voor gingen

FAQ

DARWIN® is de enige smart building hub die een volledig verbonden en geïntegreerd gebouw op meerdere niveaus biedt. Van gebouwgebonden systemen zoals klimaatsystemen, verlichting, sensoren en av-apparatuur tot FMIS-, ERP-, catering- en agendasoftwaretoepassingen: wij verbinden de systemen binnen jouw organisatie en zorgen zo voor synergie. Hierdoor helpen wij jou om jouw gebouw en assets te optimaliseren en een geautomatiseerde en efficiënte dagelijkse operatie te creëren.

DARWIN® verhoogt het comfort en de gezondheid en vermindert het aantal inefficiënte handelingen en kosten. Wij maken alle denkbare smart building functionaliteiten mogelijk en maken deze voor jou beschikbaar in één slimme en duurzame omgeving.

Nee, de DARWIN® smart building hub is beschikbaar voor zowel nieuwe als oude(re) gebouwen. DARWIN® kan met elk native communicatieprotocol communiceren. Hierdoor kunnen we de software verbinden en integreren met een verscheidenheid aan nieuwe en oudere systemen, softwaretoepassingen en/of IOT-apparaten.

DARWIN® wordt standaard geleverd met de mobiele en desktop app. De desktopversie wordt geleverd met een complete dashboardsuite voor datavisualisatie, analyse en meer. Alles is inbegrepen voor een onbeperkt aantal gebruikers.

De doorlooptijd voor de implementatie van de volledige DARWIN® smart building hub is ongeveer 6-10 weken. De precieze doorlooptijd is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de IT-infrastructuur en de systemen van derden die gekoppeld moeten worden. Deze zaken moeten beide volledig operationeel zijn voordat we het on-site gedeelte van de smart building hub kunnen toepassen.

Bij de start van het project brengen we alle uitvoerbare stappen in kaart middels onze projectplanning. De uitvoering vindt plaats met behulp van SCRUM.

Wij bieden de volledige smart building hub oplossing aan in een SaaS-model (Software as a Service). Je betaalt éénmalig een bedrag aan opstartkosten. De overige, periodieke kosten zijn afhankelijk van het aantal ruimtes en systemen dat je wilt aansluiten. We leveren onze oplossing met een volledige dashboardsuite, desktop en mobiele app, zonder limiet op het aantal gebruikers.

Benieuwd naar de exacte kosten voor jouw eigen DARWIN® oplossing? Wij maken graag een offerte voor je en laten je de ROI op jouw gebouw en bedrijfsvoering zien.

Ik wil een offerte aanvragen