Skip links

Desktop App

Eén slimme desktop applicatie voor jouw gebouw

Op een slimme manier omgaan met de complexe data uit jouw gebouw? DARWIN® brengt al jouw gebouwgebonden systemen, apparaten en (software)applicaties samen. Hierdoor heb je niet langer meerdere ingangen tot gegevens via afzonderlijke systemen, maar één slimme omgeving voor al je systeeminformatie en gebouwprestaties. Eén omgeving waar je exact terugvindt hoe je gebouw wordt gebruikt en hoe wij je bijsturen voor een absolute optimalisatie.

DARWIN® neemt de complexiteit van data-analyse weg en biedt jou directe toegang tot real-time, historische en voorspellende data. Weergegeven in dashboards die begrijpelijk en overzichtelijk zijn. Jij hebt alle noodzakelijke tools in handen om jouw dagelijkse werkzaamheden uit te voeren en de prestaties van je gebouw te optimaliseren.

Eén Desktop
Applicatie

In plaats van verschillende platformen met elk een eigen interface, heb je één slimme desktop applicatie voor alles.

Overzichtelijke Dashboards

Eén overzichtelijke toepassing om de groeiende hoeveelheid systemen en data te organiseren tot informatie die er toe doet.

Gebouw Beheer
& Bediening

Eén slimme en intuïtieve gebruikersinterface waarmee je eenvoudig alles in jouw gebouw kunt regelen.

DARWIN® smart building HUB™ - Smart building dashboard

Met onze smart building web app heb je één applicatie om:

Feedback te krijgen over het gebouw
Systemen te monitoren, te beheren en te bedienen
Beschikbare (werk)ruimtes te vinden
 Vergaderruimtes en werkplekken te reserveren
 Bezoekers en leveranciers te beheren
 Catering te beheren
Contact op te nemen met jouw facility manager

Tickets en issues aan te maken en te beheren
Assets te monitoren en te beheren
 Persoonlijke en functie gerelateerde dashboards aan te maken
 Een kopie van jouw gebouw in de digitale wereld (Digital Twin) te hebben
• En nog veel meer… 

Aan de slag met de
smart building desktop app

Aanpasbaar. Comfortabel. Duurzaam.

Ik wil een demo

Aangepast aan jouw eigen huisstijl

Onze applicatie kan volledig worden aangepast aan jouw eigen huisstijl, waardoor het voor gebruikers voelt alsof ze zich in hun eigen vertrouwde omgeving bevinden.

Bekijk wie jou voor gingen

FAQ

DARWIN® is de enige smart building hub die een volledig verbonden en geïntegreerd gebouw op meerdere niveaus biedt. Van gebouwgebonden systemen zoals klimaatsystemen, verlichting, sensoren en av-apparatuur tot FMIS-, ERP-, catering- en agendasoftwaretoepassingen: wij verbinden de systemen binnen jouw organisatie en zorgen zo voor synergie. Hierdoor helpen wij jou om jouw gebouw en assets te optimaliseren en een geautomatiseerde en efficiënte dagelijkse operatie te creëren.

DARWIN® verhoogt het comfort en de gezondheid en vermindert het aantal inefficiënte handelingen en kosten. Wij maken alle denkbare smart building functionaliteiten mogelijk en maken deze voor jou beschikbaar in één slimme en duurzame omgeving.

Nee, de DARWIN® smart building hub is beschikbaar voor zowel nieuwe als oude(re) gebouwen. DARWIN® kan met elk native communicatieprotocol communiceren. Hierdoor kunnen we de software verbinden en integreren met een verscheidenheid aan nieuwe en oudere systemen, softwaretoepassingen en/of IOT-apparaten.

DARWIN® wordt standaard geleverd met de mobiele en desktop app. De desktopversie wordt geleverd met een complete dashboardsuite voor datavisualisatie, analyse en meer. Alles is inbegrepen voor een onbeperkt aantal gebruikers.

De doorlooptijd voor de implementatie van de volledige DARWIN® smart building hub is ongeveer 6-10 weken. De precieze doorlooptijd is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de IT-infrastructuur en de systemen van derden die gekoppeld moeten worden. Deze zaken moeten beide volledig operationeel zijn voordat we het on-site gedeelte van de smart building hub kunnen toepassen.

Bij de start van het project brengen we alle uitvoerbare stappen in kaart middels onze projectplanning. De uitvoering vindt plaats met behulp van SCRUM.

Wij bieden de volledige smart building hub oplossing aan in een SaaS-model (Software as a Service). Je betaalt éénmalig een bedrag aan opstartkosten. De overige, periodieke kosten zijn afhankelijk van het aantal ruimtes en systemen dat je wilt aansluiten. We leveren onze oplossing met een volledige dashboardsuite, desktop en mobiele app, zonder limiet op het aantal gebruikers.

Benieuwd naar de exacte kosten voor jouw eigen DARWIN® oplossing? Wij maken graag een offerte voor je en laten je de ROI op jouw gebouw en bedrijfsvoering zien.

Ik wil een offerte aanvragen