Skip links

Boeking Assistent

Mensgerichte werkplekken met Charly, jouw Boeking Assistent

De scheidslijn tussen werk en privé vervaagt steeds meer. Daarom wil jij jouw medewerkers een werkomgeving bieden die altijd beschikbaar en aanpasbaar en met je meedenkt. Met de DARWIN® Boeking Assistent voor Outlook boek je eenvoudig en slim de vergaderruimte of werkplek die jij nodig hebt, afgestemd op de diensten en faciliteiten die jij wenst.

Geef aan met hoeveel personen je bent, of je gebruik wilt maken van videoconference en voeg eventueel catering toe. De Boeking Assistent zoekt vervolgens een ruimte die bij jouw wensen past en beschikbaar is wanneer jij deze nodig hebt. Zo bespaar je kostbare werktijd.

Gebouwd voor Outlook

Gebouwd voor volledige Outlook-integratie, zodat je slim ruimtes kunt reserveren in jouw eigen vertrouwde Office 365-omgeving.

Slimme Filters

Slimme filters in onze DARWIN® .Net back-end helpen je om de ruimte te vinden die past bij jouw eisen en gewenste diensten.

Procesautomatisering

Laat alle aangesloten systemen, applicaties en onderliggende processen automatisch afstemmen op jouw boekingen en bijeenkomsten.

Met onze Boeking Assistent heb je één tool om:

Beschikbare vergaderruimtes te vinden en te boeken
 Beschikbare werkplekken te vinden en te boeken
Apparatuur toe te voegen en te reserveren
 Auto’s uit de carpool te reserveren
 Fietsen of andere mobiliteit te reserveren
 Catering en andere faciliteiten aan je vergadering toe te voegen
Je reservering (bijv. de ruimte) automatisch aan te laten passen aan het aantal deelnemers

Deelnemers gepersonaliseerd uit te nodigen voor een vergadering
Deelnemers te voorzien van informatie (plattegrond, regelgeving, etc)
 Jouw eigen boekingen in te zien en te beheren via de DARWIN® App
 Automatische toegang tot het gebouw op basis van boekingen en uitnodgingen
• En nog veel meer… 

Een perfect verzorgde bezoekerservaring

Met de DARWIN® Boeking Assistent nodig je jouw gasten op een persoonlijke manier uit en verzamel je alle gegevens om het bezoek tot in de puntjes te verzorgen – van slagboom tot vergaderzaal.

Nodig jouw bezoekers uit

Bezoekers ontvangen een persoonlijke e-mail in jouw eigen huisstijl om de uitnodiging te accepteren, voorzien van extra details zoals route beschrijving, reglementen en meer.

Laat bezoekers vooraf aanmelden

Vanuit de uitnodiging worden bezoekers doorgeleid naar jouw eigen online bezoekersportal. Hier kan men gegevens invullen, zoals kenteken, catering voorkeur of extra personen die meekomen.

Creëer een naadloze bezoekerservaring

DARWIN® stuurt o.b.v. alle gegevens de gekoppelde systemen aan en creëert zo een naadloze ervaring van de slagboom tot aan de vergaderzaal.

Slim kantoor gebruik

Gebruik je kantoorruimte op een slimme en efficiënte manier met de DARWIN® Boeking Assistent voor Outlook.

Benieuwd hoe? Vraag een demo!

Aanpasbare werkruimtes

Wanneer worden kantoorruimtes en werkplekken gebruikt, voor hoe lang en door hoeveel mensen? DARWIN® heeft het antwoord.

Door DARWIN® gegevens te laten analyseren, kun jij als eigenaar en/of exploitant van een kantoorruimte onrendabele processen en onderbenutte ruimtes identificeren en mogelijke besparingen vaststellen. De besluitvorming van DARWIN® optimaliseert het gebruik van ruimtes op basis van het werkelijke gebruik.

Aan de hand van bijvoorbeeld het type vergadering en het aantal aanwezigen, wordt met intelligente multi-air en HPD optische sensoren het licht aangepast, de luchtstroom geoptimaliseerd en AV-apparatuur geautomatiseerd. Zo creëren we een volledig geautomatiseerde, productieve en gezonde werksfeer en bespaar je tegelijkertijd energie.

Mensen tellen

DARWIN® werkt met HPD-sensoren, wat staat voor ‘Human Presence Detection’. De HPD-sensor is ’s werelds eerste aanwezigheidsdetector die niet alleen kan detecteren of er mensen aanwezig zijn, maar ze ook kan tellen – ongeacht of ze zich verplaatsen of niet. Deze 99% accurate informatie maakt het daarmee mogelijk om ruimtegebruik (show/no-show) echt in beeld te brengen, of bijvoorbeeld de verlichting of het klimaat in ruimtes aan te passen op basis van het daadwerkelijk aantal aanwezige mensen.

Wil je meer weten over de slimme sensoren van DARWIN®?

Neem contact met ons op

Aangepast aan jouw eigen huisstijl

Onze applicatie kan volledig worden aangepast aan jouw eigen huisstijl, waardoor het voor gebruikers voelt alsof ze zich in hun eigen vertrouwde omgeving bevinden.

Bekijk wie jou voor gingen

FAQ

DARWIN® is de enige smart building hub die een volledig verbonden en geïntegreerd gebouw op meerdere niveaus biedt. Van gebouwgebonden systemen zoals klimaatsystemen, verlichting, sensoren en av-apparatuur tot FMIS-, ERP-, catering- en agendasoftwaretoepassingen: wij verbinden de systemen binnen jouw organisatie en zorgen zo voor synergie. Hierdoor helpen wij jou om jouw gebouw en assets te optimaliseren en een geautomatiseerde en efficiënte dagelijkse operatie te creëren.

DARWIN® verhoogt het comfort en de gezondheid en vermindert het aantal inefficiënte handelingen en kosten. Wij maken alle denkbare smart building functionaliteiten mogelijk en maken deze voor jou beschikbaar in één slimme en duurzame omgeving.

Nee, de DARWIN® smart building hub is beschikbaar voor zowel nieuwe als oude(re) gebouwen. DARWIN® kan met elk native communicatieprotocol communiceren. Hierdoor kunnen we de software verbinden en integreren met een verscheidenheid aan nieuwe en oudere systemen, softwaretoepassingen en/of IOT-apparaten.

DARWIN® wordt standaard geleverd met de mobiele en desktop app. De desktopversie wordt geleverd met een complete dashboardsuite voor datavisualisatie, analyse en meer. Alles is inbegrepen voor een onbeperkt aantal gebruikers.

De doorlooptijd voor de implementatie van de volledige DARWIN® smart building hub is ongeveer 6-10 weken. De precieze doorlooptijd is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de IT-infrastructuur en de systemen van derden die gekoppeld moeten worden. Deze zaken moeten beide volledig operationeel zijn voordat we het on-site gedeelte van de smart building hub kunnen toepassen.

Bij de start van het project brengen we alle uitvoerbare stappen in kaart middels onze projectplanning. De uitvoering vindt plaats met behulp van SCRUM.

Wij bieden de volledige smart building hub oplossing aan in een SaaS-model (Software as a Service). Je betaalt éénmalig een bedrag aan opstartkosten. De overige, periodieke kosten zijn afhankelijk van het aantal ruimtes en systemen dat je wilt aansluiten. We leveren onze oplossing met een volledige dashboardsuite, desktop en mobiele app, zonder limiet op het aantal gebruikers.

Benieuwd naar de exacte kosten voor jouw eigen DARWIN® oplossing? Wij maken graag een offerte voor je en laten je de ROI op jouw gebouw en bedrijfsvoering zien.

Ik wil een offerte aanvragen